AVU-konference 2024
Hotel Svendborg
Centrumpladsen 1
5700 Svendborg
Gør dig klar til to dage spækket med faglige præsentationer, engagerende workshops og værdifulde netværksaktiviteter, specielt skræddersyet til dig som AVU-underviser og vejleder. AVU-konferencen 2024 præsenterer et skræddersyset program med fokus på både ny og viden og netværk.
Programmet omfatter
- Undervisning på flere niveauer: Bliv klogere på praktiske metoder og erfaringer fra "DET DER DANSK".
- Styrket skriftlighed: Opdag nye metoder til at engagere og inspirere dine elever gennem samlæsning og skriftlighedsøvelser.
- Broen til fagsproget: Lær hvordan du effektivt kan bygge bro mellem elevernes hverdagssprog og det akademiske fagsprog.
- Walk and talk: En reflekterende vandring hvor du får mulighed for at overveje og planlægge, hvordan du vil anvende konferencens indsigter i din egen undervisning.
- Brobygning til SOSU-H: Få indblik i innovative overgangsstrategier, der styrker elevers vej til SOSU-uddannelser.
- Fagkonsulenternes session: Opdatering med den nyeste faglige viden og udviklinger inden for dine fagområder.
- Introduktion til kunstig intelligens i læring: Udforsk potentialet i AI til at transformere undervisningsmetoder og elevengagement.
- Nye Broer til flere faglærte: Et Initiativ der fremmer samarbejdet mellem VUC’er og SOSU-skoler for at skabe bedre uddannelsesveje
- AVU i boligblokken: Et lokalt uddannelsespartnerskab, der aktivt bringer uddannelsesmuligheder til beboerne i boligområder.
- Motivation og inklusion: Opdag alternative metoder til at motivere og inkludere voksne elever i AVU og andre kvalificeringsforløb.
Vi ser frem til at byde dig velkommen til to inspirerende dage i Svendborg, hvor fællesskab og faglig udvikling år hånd i hånd. Tilmeld dig nu og bliv en del af et fællesskab, der sammen skaber fremtidens AVU.
Prisen inkluderer middag og overnatning.
Læs programmet her: Program for AVU-konferencen 2024
Slides
Nyt fra BUVMDET DER DANSK - Maria Revsbech og Susanne DjurhuusStyrket skriftlighed - Signe SkøtBroen til fagsproget i ungdomsuddannelserne - Helene ThiseBrobygning til SOSU-H - Søren Carsel LindskrogIntroduktion til kunstig intelligens i læring og undervisning - Mark Arpe MortensenFVU-dansk til SOSU-elever og ansatte - Stine PrammannAVU i boligblokken - Ingolff Serup LindboEr der en "skæv måde" at få motiveret og inkluderet de unge voksne - Simon Schulin
Workshops:DanskDansk som andetsprogEngelskGrundlæggende itMatematikNaturvidenskab